HomeOverALS / PSMAritueelbegeleidingjeugd / jongerenNieuws en evenementenfavoriete LinksContactbegeleidingAfbeeldingengalerij
ZinvolleZorg
ambulante Praktijk voor Zingeving & Zorgverlening
OverzichtOnze klantenvragen?
Onze klanten
Mensen die een beroep op mijn begeleiding doen zijn heel divers.
De meeste mensen komen uit de groep mensen met spierziekten, de meeste uit de groep patienten met ALS en hun gezinnen, maar ook ouders van overleden kinderen en ouders met 'sterrenkinderen' als ADHD en PDD-NOS weten hun weg naar mij te vinden.

Regelmatig krijg ik vooral op de momenten dat mensen met ALS/ PSMA in de terminale fase raken verzoeken om bijstand bij levenseinde gesprekken met huisartsen en zorgverleners.
Voor deze groep patienten ben ik met spoed te consulteren.

Kinderen met zieke ouders begeleid ik samen met een collega in het spelenderwijs verwerken van afscheid en rouw. Dat kan heel divers zijn na scheiding, na en tijdens ziekte van ouders of broertjes en zusjes. U vind meer hierover onder het kopje jeugd en jongeren.

Jongeren weten mij te vinden als zij stoeien met hun identiteit of bij grote levensvragen.
Mijn expertise is het begeleiden van jongeren die om welke reden dan ook het leven als zwaar en zinloos ervaren.
Mijn afstudeerproject als pastoraal werker / theoloog was de preventie van suicide bij jongeren tussen de 12 en 20 jaar.

HomeOverALS / PSMAritueelbegeleidingjeugd / jongerenNieuws en evenementenfavoriete LinksContactbegeleidingAfbeeldingengalerij